de ANW-surfpagina        laatst aangepast op 22-12-02 door Emil Blomberg
Opmerkingen, toevoegingen, suggesties? Graag!

vakwijzer (ANW)

Vul een trefwoord in en klik:

NVON-pagina, nog één klik
Praktische opdrachten:

Excursies van noord naar zuid:

Methode en scholensites:

Overige sites van scholen:

en van leerlingen:

Actualiteit:

Kennisnet ANW-community

Stichting Weten  tip met hun prachtige site:

ANW-algemeen:

Expertisecentra voor ANW:

Vakinhoudelijk naar Domeinen
A, B, C, D, E, F maar het zoekprogramma Vakwijzer zal je veel beter van dienst zijn (zie hieronder). Toch nu nog maar wat links.

Sites over vakinhoud, naar domeinen geordend, staan hieronder maar Kennisnet heeft een speciale zoekmachine ontwikkeld dus vul in en klik hiernaast.

vakwijzer (ANW)

Vul een trefwoord in en klik:

A: Vaardigheden

Encyclopedieën

B: Kennis en analyse

Geschiedenis van de natuurwetenschappen

C: Leven

D: Biosfeer

E: Materie

• ..............

F: Zonnestelsel en heelal

Toelichting bij Vakwijzer:
Het databaseprogramma Vakwijzer zoekt naar sites en andere bestanden die specifiek voor (o.a.) ANW zijn aangeleverd door docenten. De bestanden zijn bovendien beoordeeld door docenten en vaak van nuttig commentaar voorzien. Op dit moment (12 juni 2002) is het project al flink op gang en valt er al heel wat te zoeken.

laatst aangepast op 22-12-02 door Emil Blomberg Opmerkingen, toevoegingen, suggesties? Graag!

Boni-krant:
Op het Sint Bonifatiuscollege (Utrecht) knippen ze de mooiste ANW-artikelen uit de krant en verzamelen die in hun eigen krant. Zeer de moeite waard voor docenten om in de klas te gebruiken of gewoon om uit te delen. Leerlingen hebben een mooie verzameling actueel nieuws. Docenten kunnen zich ook abonneren.